Onze website maakt gebruik van cookies Accepteer Lees ons privacybeleid
background

Creative Work

Gestart in 2005 en inmiddels een toonaangevend internet bureau voor het ontwikkelen en optimaliseren van websites en webwinkels.


Onze kenmerkende eigenschap is om voor elk project de passie en overtuiging te hebben om geweldige sites te ontwikkelen. Websites die impact hebben om werkelijk het verschil kunnen maken.

Echte samenwerking

Een succesvol product kan alleen gerealiseerd worden, wanneer je werkelijk een nauwe samenwerking hebt. Wanneer je het onderlinge vertrouwen hebt, dan krijg je tijdens een project ook de vrijheid om eventueel bij te sturen wanneer dat nodig is.
Enige kennis van zaken op het gebied van internet is voor de klant daarom wel een vereiste. Noem het een drempel, maar uit ervaring weten wij dat je niet 'out of the blue' zomaar een webwinkeltje kunt beginnen.

Kennis en ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende systemen zoals Wordpress, Magento en sinds 2018 ook met Craft CMS. Successen zijn hiermee geboekt. Echter, wij zijn van mening dat de techniek nooit leidend mag zijn voor een vraagstuk. Uit ervaring weten wij dat elk systeem ook z'n beperkingen kent. In zulke gevallen wordt geïnventariseerd of een maatwerk oplossing slimmer is. Naast onze technische kennis, is onze eigen webwinkel badkamerxxl.nl ook een enorme bron van kennis geworden. Deze shop wordt dagelijks geoptimaliseerd en is gegroeid tot 1 van de grotere sanitair shops van Nederland.

Focus op de eindgebruiker

Vaak denken we heel goed te weten hoe een site of shop eruit moet zien en hoe deze moet functioneren. Het belangrijkste aspect wordt dan vergeten! De eindgebruiker. De bezoeker die overgaat tot aankoop, de bezoeker op je website die je klant noemt. In zowel de ontwerp- als de programmeer fase, is het elke keer weer noodzaak te kijken door de ogen van de bezoeker. Eigen wensen en eisen zijn in daarom ook ondergeschikt dan aan die van de gebruiker. Het is de kunst om samen te ontdekken hoe je eigen klant zich gedragen op het wereld wijde web. Wanneer dit slaagd, ligt het succes het om de hoek.

Nog meer tekst?

Nee, alleen nog een overzichtje van mensen waar je mee te doen krijgt als je met Creative Work gaat samenwerken. That's all.

Image
Hilbert Kalsbeek
Projectleider / Webdeveloper
Image
Teade Steenstra
Ontwerper
Image
Wilco Reinders
Webdeveloper
Image
Davy Frankes
Webdeveloper
Image
Erik v/d Veen
Webdeveloper
Image
Jesse de Vries
Webdeveloper

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak een afspraak en leer ons beter kennen.

Naar de contact pagina