Onze website maakt gebruik van cookies Accepteer Lees ons privacybeleid
background

Creative Work

Gestart in 2005 en inmiddels een toonaangevend internet bureau voor het ontwikkelen en optimaliseren van online platformen, websites en webwinkels.


Onze kenmerkende eigenschap is om voor elk project de passie en overtuiging te hebben om geweldige applicaties te ontwikkelen. Applicaties die impact hebben om werkelijk het verschil kunnen maken.

Echte samenwerking

Een succesvol product kan alleen gerealiseerd worden, wanneer je een nauwe samenwerking hebt. Wanneer je het onderlinge vertrouwen hebt, dan krijg je tijdens een project ook de vrijheid om eventueel bij te sturen wanneer dat nodig is.

Samen maken we de applicatie, samen creëren we de oplossingen voor morgen.

Kennis en ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. Successen zijn hiermee geboekt. Echter zijn wij van mening dat de techniek niet leidend mag zijn voor een vraagstuk. Daarom kijken we telkens weer of het nog mooier opgelost kan worden. Daarnaast is het zaak om bij te blijven met de nieuwste technieken.

Naast onze technische kennis, is de door ons gestartte webwinkel BadkamerXXL ook een enorme bron van kennis geworden. Deze webshop wordt dagelijks geoptimaliseerd en is gegroeid tot één van de grotere sanitair shops van Nederland.

Focus op de eindgebruiker

Vaak denken we heel goed te weten hoe een proces moet werken. Dit geldt voor organisaties in alle sectoren. Het belangrijkste aspect wordt dan vergeten! De eindgebruiker. Neem als voorbeeld de medewerkers op de financiële afdeling maar ook een bezoeker op een webshop. In zowel de ontwerp- als de programmeer fase, is het telkens weer noodzaak te kijken door de ogen van de eindgebruiker. Eigen wensen en eisen zijn in daarom ook ondergeschikt dan aan die van de gebruiker.

Het is de kunst om samen te ontdekken hoe de eindgebruikers zich gedragen. Wanneer dit slaagt, ligt het succes het om de hoek.

Nog meer tekst?

Nee, alleen nog een overzichtje van mensen waar je mee te doen krijgt als je met Creative Work gaat samenwerken. That's all.

Image
Jesse de Vries
Ontwikkelaar
Image
Marcel van Zutphen
Ontwikkelaar
Image
Hilbert Kalsbeek
Projectleider / eigenaar
Image
Nick de Jager
Ontwikkelaar
Image
Jonathan Tsegaye
Designer
Image
Jochem Wagenmakers
Ontwikkelaar

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak een afspraak en leer ons beter kennen...

Contact opnemen