Onze website maakt gebruik van cookies Accepteer Lees ons privacybeleid

If you do what you love,
you'll never work a day in your life.

Marc Anthony

Met deze overtuiging ontwikkelen wij websites, webwinkels en applicaties.
Met als doel, online resultaat boeken om je organisatie te laat groeien.

image

Web(shop)site optimalisatie

Wij bouwen websites en webwinkels. Dat klinkt als een eenmalige activiteit. In de praktijk wijst uit dat alleen een site die continu in beweging is succesvol kan zijn of kan blijven.

Een site is namelijk nooit af. Misschien wel als informatie-baak voor je organisatie. Maar vaak niet afdoende om klanten te werven en dus je organisatie te laten groeien. Heb je het idee of gevoel dat dit ook bij jullie speelt? Neem contact met ons op. Wij kunnen samen met jouw strategische plannen maken om online te kunnen groeien. Binnenkort zal onze online optimalisatie verder toegelicht worden.

image

Craft CMS

Techniek is in onze aanpak tot een goed product nooit leidend. Alleen is het anno 2019 wel dusdanig belangrijk, dat het direct invloed heeft op bijvoorbeeld je posities in google, de snelheid van je website en niet te vergeten de gebruiksvriendelijkheid van de website beheeromgeving. Wij hebben sinds 2018 onze peilen gericht op het Craft CMS. We onderhouden nog wel Magento en Wordpress websites. Nieuwe sites ontwikkelen we met Craft CMS.

Waarom? Craft is schaalbaar, veilig, snel en je gebruikt alleen de data die je werkelijk nodig hebt. Een heerlijk systeem waar je als website beheerder ook weer blij van wordt. Binnenkort lees je meer over het gebruik van Craft CMS en de Commerce versie hiervan.

image

Online portaal

Een minder bekend, maar minstens zo belangrijk aspect binnen Creative Work zijn de online portalen die wij ontwikkelen. De online portalen die wij ontwikkelen brengen simpelweg bedrijfsprocessen bij elkaar. Denk aan webwinkel orders gekoppeld aan voorraadsystemen. Koppelingen met leveranciers, financiële pakketten en noem maar op. De API's, oftewel de verschillende motorblokken van systemen brengen data bij elkaar die van onschatbare waarde kunnen zijn. Je krijgt meer inzicht in wat er werkelijk binnen je organisatie gebeurd. Los van een slimmere organisatie, wat niet onbelangrijk is. Kun je grote efficiëntie slagen maken waarmee je de concurrentie een stap voor bent. Laat je BIG data zijn zoals het is...?

Ben je online onvindbaar?
Wil je serieuze stappen vooruit maken?

Kom gerust eens langs voor een bakje koffie,
gezamenlijk kunnen wij het verschil maken.

Naar de contact pagina