Onze website maakt gebruik van cookies Accepteer Lees ons privacybeleid
background

Pilat&Pilat shop

Een frisse webshop die het gevoel en de pure uitstraling van de merk-website Pilat&Pilat omarmt. Wij mochten Pilat&Pilat uit Twijzel voorzien van een vernieuwde webshop genaamd PilatShop.


"De webshop is sterk verbeterd en we hebben nu een vloeiendere orderafhandeling" - Alice Postma

Webshop voor Pilat&Pilat

Ingetogen en tijdloos. Maar ook warm en persoonlijk. Dat zijn de meubels van Pilat&Pilat in Twijzel. Pilat&Pilat ontwerpt en fabriceert banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires.

Vanuit een eerdere samenwerking zijn we gevraagd om mee te denken in de realisatie van deze nieuwe webshop. Het verkopen van accessoires gebeurde al geruime tijd op de eigen website van Pilat&Pilat. Om meer duidelijkheid te creëren tussen de catalogus-functie voor verkooppunten en de webshop is deze gescheiden van de bestaande website.

image

Probleemstelling

De webshop was geïntegreerd met de website waardoor twee functionaliteiten eigenlijk door elkaar heen groeiden. Daarnaast waren de mogelijkheden beperkt en kon het orderbeheer en het verzendproces van de producten wel een sterke update gebruiken.


"De mensen van Creative Work luisteren goed en hebben een nuchtere, toegankelijke houding. Geen onpersoonlijk wachtrij-systeem maar direct persoonlijk contact." - Alice Postma
image

Onze oplossing

De platform keuze is gevallen op Wordpress in combinatie met WooCommerce na het afwegen van de wensen.
Pilat&Pilat had al duidelijke ideeën over het design, deze hebben we mogen verwerken. Belangrijkste punten:

  • - Koppeling verzendlabels Post NL
  • - Terugkoppeling Track & Trace
  • - Voorraad koppeling
  • - Orderkoppeling met boekhoudpakket Plan de CAMpagne
  • - Eenvoudig beheer
Image Alice Postma; grafisch vormgever Pilat&Pilat

Pilat&Pilat over Creative Work

“We wilden onze webshop een nieuwe impuls geven en hadden hier wel duidelijke ideeën over maar voor de realisatie CreativeWork ingeschakeld. Vanaf het begin was er een heldere en prettige communicatie en al snel konden we overgaan tot productie. Wij zorgden zelf voor de visuele invulling en Creative Work heeft ons perfect ondersteund op technisch gebied.”

Alice Postma

Zijn jullie, net als Pilat&Pilat, toe aan een nieuwe webshop?

Maak een afspraak en leer ons beter kennen... Lach!

Contact opnemen