Onze website maakt gebruik van cookies Accepteer Lees ons privacybeleid
background

DEVI | Duurzame Energie Voor Iedereen

Een overzichtelijk online portaal met een professionele uitstraling en een slimme verwerking van offertes.


"We maken nu gedetailleerde offertes in minder dan 2 minuten. Voorheen 20 minuten. Wat een verschil!"
Jille van der Wal

Online platform ter verbetering van bedrijfsprocessen

DEVI uit Buitenpost installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast vervangt het bedrijf meterkasten, installeert het laadpalen en kan men er terecht voor uitgebreide informatie en een goed advies met betrekking tot het verduurzamen van een woning of bedrijfspand.

De mannen van DEVI zochten contact met Creative Work, omdat ze behoefte hadden aan een slimmere en overzichtelijkere verwerking van hun offertes.

In een oriënterend gesprek hebben we alle processen inzichtelijk gemaakt en daarbij in gezamenlijk overleg een plan uitgewerkt.

DEVI is een jong en fris bedrijf dat openstaat voor verbetering en dus continu in ontwikkeling blijft. De visie van Creative Work sluit daarop aan en dat is dan ook een van de redenen waarom DEVI voor ons gekozen heeft.

image

Probleemstelling

Momenteel is de energietransitie een hot item en behoren zonnepanelen daarbij tot de belangrijkste producten. Door de groeiende vraag naar offertes voor het installeren van zonnepanelen en overige werkzaamheden werd het voor de mensen van DEVI steeds lastiger om goed overzicht te bewaren in de inbox.
Daarnaast zijn er verschillende handelingen en calculaties nodig voor het maken van een passende en correcte offerte, wat handmatig een redelijk tijdrovende klus is.


"De samenwerking is prettig informeel en tóch professioneel. De lijnen zijn kort en de communicatie is laagdrempelig."
Hessel van der Wal
image

Onze oplossing

We hebben voor DEVI een online platform gebouwd waarin we een CRM- en een ERP-systeem samengevoegd hebben. Via het CRM-systeem beschikt het bedrijf nu over een centrale locatie voor het opslaan van alle belangrijke klantgegevens, het bijhouden van klantcontacten en het delen van deze informatie met collega's. En het ERP-systeem is software waarmee heel overzichtelijk de financiën, toeleveringsketen, bedrijfsprocessen, productieactiviteiten, et cetera beheerd worden.

We hebben van daaruit dan ook een interactieve koppeling gemaakt met hun boekhoudpakket, zodat hier nagenoeg geen fouten meer optreden.

Het modulaire platform is voorzien van een uitgebreide offerte calculator met bijbehorende administratie, de mogelijkheid voor de klant om online offertes te bekijken en te accepteren, een takensysteem met agendakoppeling, een technisch productbeheer en een voorraadbeheer met bijbehorend voorraadverloop. En doordat alles automatisch in the Cloud wordt opgeslagen, valt er altijd en overal mee te werken.

DEVI is een bedrijf dat zich constant doorontwikkelt en waar een organisatie groeit, moeten bedrijfsprocessen meebewegen.

Daarom hebben we periodiek contact, waardoor we altijd de processen blijven volgen en zo in staat zijn om in elke situatie snel en adequaat te kunnen handelen.

Image De mannen van DEVI: Hessel van der Wal, Jille van der Wal en Jelmer Beerda

DEVI over Creative Work

“Creative Work heeft impact gemaakt in het automatiseren van processen en een professionele uitstraling richting klanten. Het systeem werkt helder en prettig, wat veel tijdwinst oplevert en ervoor zorgt dat er minder risico is op menselijke fouten in bestellingen en gemaakte afspraken. Het platform is daarnaast dermate toegankelijk dat we het zelf heel simpel kunnen aanpassen al naargelang de komst van nieuwe producten en verandering van prijzen, wat zeer belangrijk is in een snel veranderende markt als die van ons.”

Hessel van der Wal

Is jouw bedrijf, net als DEVI, toe aan verbetering van bedrijfsprocessen?

Maak een afspraak en leer ons beter kennen... Lach!

Contact opnemen