Onze website maakt gebruik van cookies Accepteer Lees ons privacybeleid
background

DEVI uit Buitenpost

Meer overzicht, een professionele uitstraling en een slimme verwerking van offertes. Dit waren de wensen voor het online portaal van DEVI-Advies uit Buitenpost.


"We maken nu gedetailleerde offertes in minder dan 2 minuten. Voorheen 20 minuten. Wat een verschil!"
- Jille van der Wal

Online platform ter verbetering van bedrijfsprocessen

DEVI uit Buitenpost installeert hoofdzakelijk zonnepanelen bij particulieren en bedrijven. Daarnaast geven ze breed advies over alle zaken die te maken hebben met energie in een pand, zoals isolatie, warmtepompen, airco’s, laadpalen etc.

We zijn in contact gekomen toen de heren toe waren aan de volgende stap binnen hun bloeiende organisatie; "Wij wilden graag een slimmere verwerking van offertes en hierin meer overzicht krijgen"
In een oriënterend gesprek hebben we alle processen inzichtelijk gemaakt en daarbij een plan uitgewerkt.

DEVI is een jong en fris bedrijf zijn dat zich continu probeert te ontwikkelen en daarmee te verbeteren. De visie van Creative Work sluit daarop aan. Dit is ook dé van de reden waarom DEVI heeft gekozen voor Creative Work.

image

Probleemstelling

Momenteel is de energietransitie een hot item en hierbij mogen zonnepanelen niet ontbreken. Door de groeiende vraag naar offertes voor het installeren van zonnepanelen, werd het steeds lastiger om goed overzicht te bewaren in de inbox van DEVI.
Daarnaast zijn er verschillende handelingen en calculaties nodig voor het maken van een passende en correcte offerte. Hierdoor een redelijk tijdrovende klus.


"De samenwerking is prettig, informeel en toch professioneel. Lijntjes zijn kort en de communicatie is laagdrempelig."
- Hessel van der Wal
image

Onze oplossing

We hebben voor DEVI een online platform mogen bouwen waarin we een CRM en ERP systeem samenvoegen. Daarnaast hebben we een interactieve koppeling gemaakt met hun boekhoudpakket zodat ook hier minder fouten optreden.

Het modulaire platform is voorzien van de volgende functionaliteiten:

  • - Uitgebreide offerte calculator en administratie
  • - Online offerte bekijken en accepteren
  • - Takensysteem met agenda koppeling
  • - Technisch productbeheer
  • - Voorraad beheer met voorraad verloop
  • - In the cloud; Altijd en overal werken

DEVI is een jong en fris bedrijf zijn dat zich continu probeert te ontwikkelen en daarmee te verbeteren. Waar een organisatie groeit, moeten bedrijfsprocessen mee bewegen.
Daarom hebben we periodiek contact waarin we telkens de processen blijven volgen.

Image De mannen van DEVI: Hessel van der Wal, Jille van der Wal en Jelmer Beerda

DEVI over Creative Work

“Creative Work heeft impact gemaakt in het automatiseren van processen en een professionele uitstraling richting klanten. Het systeem werkt helder en prettig, dit zorgt voor veel tijdwinst en minder risico op menselijke fouten in bestellingen/gemaakte afspraken. Het platform is daarnaast (zelf) simpel aan te passen naar wens met veranderende producten/prijzen, wat zeer belangrijk is in een snel veranderende markt als die van ons.”

Hessel van der Wal

Zijn jullie, net als DEVI, toe aan verbeteren van bedrijfsprocessen?

Maak een afspraak en leer ons beter kennen... Lach!

Contact opnemen