Onze website maakt gebruik van cookies Accepteer Lees ons privacybeleid
background

Conntact | Voor uw klantcontact

Een aantrekkelijke website met meer beeldmateriaal in de vorm van fotografie, waar klanten veel meer de gelegenheid moeten krijgen om zelf aan het woord te komen.


"De nieuwe website draagt bij aan de professionele uitstraling van Conntact en onze kernwaarden ‘Persoonlijk en vertrouwd’ komen er heel goed op naar voren."
Conny Oldenhuis

Professionele website

Conntact uit Grijpskerk is een telefoonservice voor bedrijven en organisaties waar men zelf niet in de gelegenheid is om binnenkomende gesprekken te beantwoorden. Vanuit het specialisme in het ontzorgen van bedrijven en organisaties bij communicatieve taken, benaderen de medewerkers van Conntact desgewenst ook potentiële klanten. Daarnaast geeft het bedrijf trainingen ter verbetering van de communicatie binnen organisaties. Hierbij is in de praktijk gebleken dat studenten er ook veel baat bij hebben.

Omdat de organisatie van Conntact sterk gegroeid was, werd het hoog tijd voor een update van de website met daarbij de wens dat het verhaal van het bedrijf goed naar voren zou komen. En toen kwam Creative Work in beeld...

Conntact is een bedrijf waar alles om vertrouwen draait. Anders zijn ze niet in staat om voor derden klantrelaties te bouwen én te behouden. En omdat wij er in onze eigen organisatie net zo in staan, was de klik snel gemaakt.

image

Wensen

Samen met Conntact hebben we de wensen duidelijk in kaart gebracht en hen daarin geadviseerd. Speerpunten waren een professionele uitstraling, ruimte voor klanten om zelf aan het woord te komen en veel fotografie, waarbij alles versterkt moest worden met duidelijke voorbeelden.


"Het is belangrijk om met betrouwbare partners aan het werk te zijn. Dit is dé basis voor een goede samenwerking."
Conny Oldenhuis
image

Onze oplossing

We hebben voor Conntact een WordPress-website gebouwd met een huisstijl die volledig aansluit bij het bedrijf als organisatie. De site is fris en persoonlijk met veel mogelijkheden voor interactie. En achter de schermen zijn alle tools aanwezig om de content van de website goed te beheren. Daarnaast helpen wij structureel met het updaten van de componenten, zodat de website altijd actueel en up-to-date is.

Bert en Kyra van Radical Design Conny Oldenhuis; Eigenaar Conntact

Conntact over Creative Work

“Ik heb de samenwerking met Creative Work ervaren als professioneel en betrouwbaar. Ieder zijn vak, en ik vind het dan heel waardevol hoe wij met elkaar nagedacht hebben over de nieuwe website van Conntact. Het was altijd transparant en flexibel. En daarbij gold standaard ‘Afspraak is afspraak’. Geen verrassingen achteraf!”

Conny Oldenhuis

Is jouw bedrijf, net als Conntact, toe aan een professionele website?

Maak een afspraak en leer ons beter kennen... Lach!

Contact opnemen