Zoals wij het doen…

Creative Work bestaat inmiddels alweer 10 jaar. Met veel passie en overtuiging bouwen wij websites, webwinkels en applicaties met als doel, online impact te creëren.
We werken veel samen met freelancers wat veel flexibiliteit geeft. Hierdoor creëren we de mogelijkheid om ook eigen projecten op te zetten. We zijn gek op alles wat met het internet te maken heeft, het zit in ons DNA.
Het werken aan eigen projecten zorgt ook nog eens voor enorm veel ervaring aan zowel de ontwikkelingskant als het optimalisatie proces.
A never ending story…

Bekijk ons werk

Nu concreet…

Je kunt bij ons terecht voor het laten ontwikkelen of onderhouden van een website, webwinkel of een maatwerk applicatie. Dit doen wij met bestaande systemen zoals WordPress en Magento.
De gebruiker staat bij ons centraal. Met behulp van overtuigingsprincipes gaan wij voor het optimale resultaat. Benieuwd naar onze aanpak?
Neem contact met ons op, samen gaan wij voor online succes!Ondernemen…

Vanaf 2012 zijn wij ook met eigen projecten bezig. We ontwikkelden IPad Apps, De Speurprent en Speurplaat. Vanuit Project XXL zijn de webwinkels zoals badkamerxxl.nl en radiatorxxl.nl gestart. In de toekomst zullen we blijven werken aan nieuwe concepten.
Misschien zijn wij wel de “missing link” in je concept. Laat het ons weten, wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen en kunnen we samen een fantastisch product realiseren.

Tijd voor actie!

Neem contact met ons op